вівторок, 5 квітня 2016 р.

Цікаві сайти для шестикласників



Cikavehttp://cikave.org.ua/pro-sajt/
Більшість матеріалів сайту «Цікаве із світу науки» взяті з провідних наукових англомовних джерел. Рубрикація сайту наступна:
- Космос — все про зоряне небо, планети і сонячну систему.
- Медицина — актуальна і корисна інформація про те, як зберегти своє здоров'я.
- Суспільство — цікаві факти про соціум, в якому ми живемо. Різні дані соціальних опиту-
  вань.
- Древність — для тих, хто цікавиться археологією.
- Еврика — про найбільш інноваційні та вражаючі технології сучасності!
- Земля — наш дім — інформація про клімат, погоду та інші гео-дослідження нашої планети.
- Гіпотези, відкриття
- Різні цікаві статті по темам: Історія, Астрономія, Географія, Біологія, Людина та Фізика.


Grey_line
Cozakhttp://www.cossackdom.com/
У проект «Історія Козацтва XV-XXI ст.» представлені сторінки сьогодення і минулого козацтва. Рідкісні архівні документи, монографії, огляди, карти з історії козацтва. На сайті Ви можете взяти активну участь в обговоренні актуальних питань відродження козацтва.
Grey_line



Formulahttp://www.formula.co.ua/
На сайті «Formula.co.ua – математика для школи» Ви знайдете цікаві математичні факти, історії з життя математиків, означення, описи понять, правила, теореми, закони, властивості, формули, математичні таблиці, розв'язки задач з елементарної математики. Переглянете і при потребі збережете збірки прикладів.
Матеріал, розміщений на сайті, може стати в нагоді не лише учням, вчителям математики, які мають справу з одноманітними перерахунками, але й тим, хто бажає відновити знання з математики в обсязі програми середньої школи.
Grey_line
Ukrainska_kazkahttp://kazka.in.ua/
Сайт «Українська казка» присвячений саме Українській Казці. Бо є це великий пласт нашої культури, нашого фольклору, нашої традиції. Казка не є витвором виключно для дітей віком від 2 до 102 років, але варто її читати, чи слухати також представникам і всіх інших, без винятків, вікових категорій. Казка, то не є ніщо інше, як погляд на світ, в котрому ми живемо, з іншого боку, з тої його сторони, з якої в повсякденному своєму житті ми на нього не дивимось. І це є причиною того, що казковий світ виглядає для нас часом фантастичним і нереальним.
Grey_line


Parostokhttp://www.nenc.gov.ua/192.html
Науково-художній журнал «Паросток» — для дітей, молоді та педагогів. Це видання, що не має аналогів в Україні, допомагає збагнути таємниці природи, гармонію стосунків людини і довкілля. На його сторінках публікують свої статті відомі вчені-біологи, екологи, аграрії, педагоги, психологи та літератори.
Тематика публікацій журналу доступна широкому колу читачів. Матеріали з актуальних питань природничих наук, народознавства, психології, педагогіки, культурології, які друкуються у «Паростку», можна використовувати на заняттях з біології, екології, народознавства, географії, хімії, літератури. Сторінка для наймолодших читачів пропонує цікаві розповіді, ігри, кросворди, вікторини, загадки.
Grey_line
Internet_bezpekahttps://onlandia.org.ua/
Програма «Безпека дітей в Інтернеті» включає цілий ряд заходів, спрямованих на навчання дітей, вчителів та батьків правилам безпечного користування Інтернетом.
Програма ініційована Коаліцією за безпеку дітей в Інтернеті, що заснована компанією «Майкрософт Україна» в рамках програми «Партнерство в навчанні».
Grey_line


Vid_svyata_do_svyatahttp://www.sviato.in.ua/
Сайт функціонує з грудня 2005 року. Творці сайта використовують численні народознавчі джерела, серед них книги та інші веб-сайти. На даний момент сайт «Від свята до свята!» можна назвати найбільшим україномовним сайтом про видатних осіб та свята України.
Grey_line
http://ukrainaincognita.com/
Чи відомо Вам, що в Україні знаходиться найбільші у Європі яр, печера, річковий острів? Чи відомо Вам, що в Україні розташована скульптурна споруда, що входить у трійку найвищих у світі? Чи відомо Вам, що вовк, який у нас вважається шкідником і знищується, вже давно занесений до Європейського Червоного Списку? Подібні питання можна задавати і задавати.
Сайт «Україна Інкогніта» є онлайн журналом, який спробує розповісти українцям про країну, в якій вони живуть.
Grey_line
Zagadkihttp://zagadki.org.ua/ua/
На сайті «Загадки для кмітливих» зібрані різні загадки: дитячі, жартівні, логічні, математичні, авторські й багато інших. Так само є розділ малюнків: загадки-малюнки, обман зору, наш прекрасний Всесвіт і просто смішні малюнки. Безліч ребусів. На сайті Ви зможете весело й цікаво провести час, поспілкуватися на форумі та залишити свої коментарі до різних матеріалів на сайті. У нас цікаво!
Grey_line
 (за матеріалами сайту http://rdbsinyava.ucoz.ua/index/cikavi_sajti_dlja_knigomaniv/0-10)

Немає коментарів:

Дописати коментар